eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Az M0 autópálya déli szektorának bővítéséhez épült új, 770 méter hosszú hárosi Duna-híd próbaterhelés előtt 2013. június 4-én. Amennyiben a próbaterhelés során mért adatok egyeznek a számítottakkal, akkor az M6 autópálya és az 51-es számú főút közötti 11 kilométer hosszú szakaszon legkésőbb július végén megindulhat a forgalom.
Nyitókép: MTI Fotó: Sóki Tamás

Figyelmesebben vezessen Csepelen

Életbe lépett az új forgalmi rend az M0-ás déli szakaszán.

Az eddigi kettő helyett három sávon halad a forgalom a Hárosi Duna-hídon az M1-es autópálya irányába, a Soroksári Duna-híd felé pedig nyújtott gyorsítósávok segítik a közlekedést - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A társaság az autósok fokozott figyelmét kéri a szakaszon, mivel az eddigiekhez képest szűkített és keskenyebb sávokat alakítottak ki a torlódások csökkentése érdekében.

Az átépítést követően a Halásztelekről a II. Rákóczi Ferenc útról felhajtóknak a gyorsító sávból nem kell besorolni a középső sávba, tovább tudnak rajta haladni a budafoki kihajtóig.

Csütörtöktől félpályán jelzőlámpás-jelzőőrös irányítás mellett halad majd a forgalom a Soroksári Duna-híd és a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton épülő új körforgalom közötti szakaszon.

A részletekről, kerülőutakról érdemes a Magyar Közút honlapján tájékozódni. A beruházásról az InfoStart itt írt bővebben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×