INFORÁDIÓ 
2019. január 24. csütörtök
Timót

raktártűz

frangepán utca

kisdi máté

Budapest, 2018. június 13. Füst gomolyog egy háromezer négyzetméteres, műszaki berendezéseket tároló raktárépület felett a XIII. kerületi Frangepán utcában 2018. június 13-án. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Most is dolgoztak a tűzoltók a raktártűznél

Infostart

A XIII. kerületi Frangepán utcában égett ki szerdán egy háromezer négyzetméteres raktárépület.

Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Hvg.hu kérdésére elmondta, hogy a tűzoltók folyamatosan dolgoznak a helyszínen, ahol

utómunkálatokat végeznek az izzó-parázsló részek miatt.

Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: erre azért van szükség, hogy az esetleges visszagyulladástól megóvják a helyszínt. Ma folytatódik a tűzvizsgálati szemle a tűzeset okának feltárása érdekében. „A kollégák azon dolgoznak, hogy minden olyan rögzíthető nyomot, amit a helyszínen találnak a tűz terjedésével kapcsolatban, a tűz kiindulási pontjával kapcsolatban, feltárják” – fogalmazott. Az eddigi vizsgálatok alapján a kár jelentős.

A környéken álló irodaépületekben dolgozók ma már visszatérhetnek munkahelyeikre – tette hozzá Hajdu Márton.

Mint arról az Infostrat.hu is beszámolt, a XIII. kerületben a Frangepán utcában szerdán gyulladt ki egy háromezer négyzetméteres, műszaki cikkeket tároló raktár, a füstöt szinte az egész fővárosban látni lehetett.

A tűzoltók 12 járművel vonultak ki, több mint 30 fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott az oltáson munkálatokat. A tűz miatt a rendőrség eljárást indított.

Nyitókép: Bruzák Noémi
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018