eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lezárások Budapesten - vannak megnyitott útvonalak is

Az Élet menete miatt több utat lezártak, BKK-járatok közlekedése is módosult. Több más forgalmi változás is érvényben van.

Vasárnap délután megnyitották Budapesten a Március 15. teret, illetve a Kossuth Lajos utca–Erzsébet híd–Döbrentei tér útvonalat is.

A Budai alsó rakpart továbbra is le van zárva a Halász utca és a Rákóczi híd között hétfőn hajnali 4 óráig az Élet menete rendezvény miatt. A 19-es villamos a Clark Ádám tér és a Szent Gellért tér között nem jár, a 41-es villamossal a Villány út–Alkotás utca útvonalon lehet utazni, az 56A villamos pedig nem közlekedik, illetve a 7-es és a 133E autóbusz a Szabadság hídon át közlekedik.

Az Élet menete a Március 15. tér-Szabad sajtó út-Erzsébet híd-Döbrentei tér-Budai alsó rakpart útvonalon halad.

A Szent János Kórháztól induló TH nosztalgia villamos a Rudas Gyógyfürdőig közlekedik - közölte a BKK.

Dugó várható

Torlódásra készüljenek Műegyetem rakparton és a Hegyalja úton befelé, a Szent Gellért tér és az Astoria környékén, a Szabadság hídon mindkét irányban, a Clark Ádám tér közelében, a Budai alsó rakparton déli irányban a Halász utca előtt, a Pesti alsó rakparton az Erzsébet híd és a Szabadság híd között.

Élénk a forgalom a Margit körúton mindkét irányban, a Nagykörúton szakaszonként, a Hungária körút–Kerepesi úti csomópont, valamint Hősök tere és a Baross tér közelében, illetve akadozik az előrejutás a Villányi úton és a Budaörsi úton a BAH-csomópont előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×