eur:
392.93
usd:
366.23
bux:
66814.5
2024. április 26. péntek Ervin

Téves sms-eket küldött a Wizz Air

Technikai hiba miatt sokaknak (téves) értesítéseket küldött ki járatuk törléséről és/vagy újrafoglalás szükségességéről a Wizz Air.

A Wizz Air Facebook-oldalán csütörtök este arra panaszkodtak az utasok, hogy látszólag a légitársaságtól származó értesítést kaptak telefonjukra, amelyben arról tájékozatatják őket, hogy áttették őket egy másik járatra, a részletekről hamarosan levelet kapnak. Viszont semmilyen vonatkozó e-mailes közlés nem érkezett a postafiókokba - írta a hvg.hu.

Kiderült, az sms-es értesítéseket valóban a Wizz Air küldte ki, de csak egy rendszerhiba miatt. A légitársaság arra kéri utasait, hogy aki megkapta a vonatkozó üzenetet, az a Wizz Air honlapján ellenőrizze foglalását. Ha ott nem lát változást, akkor tekintse tárgytalannak a szöveges üzenetet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×