eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Pánik Ferihegyen - menekültek az egyik repülőgép utasai

Felfújható csúszdákon keresztül kellett kimenteni az utasokat egy hajnalban induló repülőgépről. Az akció során egy ember súlyos fejsérülést szenvedett – értesült a Magyar Nemzet repülőtéri forrásokból.

A lap információi szerint az egyik utasokkal teli gépet vontatni készültek, ám a vontatást végző gépből származó füst a repülőgép már bekapcsolt hajtóművein keresztül pillanatok alatt az utastérbe jutott, ahol pánik alakult ki.

Az utasok mentése a hazánkban jobbára csak filmekben látott módon, illetve a felszállás előtti biztonsági bemutatóból ismertetettek szerint kezdődött meg: a vészkijáratokon keresztül, felfújható gumicsúszdákon hagyhatták el a repülőt az utasok. Az egyik utas kiesett a csúszdából, azonnal kórházba szállították.

A lap szerint a szerencsétlenül járt gép a Smart Wings légitársasághoz tartozik. Először úgy tudták, az El Al izraeli légitársaság járatára szólt az utasok jegye, de később kiderült, hogy a szóban forgó gép az Israir 6H716-os járata volt, amit a Travel Service üzemeltet (csakúgy, mint a cseregépet adó Smart Wingst).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×