eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
A honvédség új, az Ikarus és a HM Currus Zrt. kooperációjában készült, hazai fejlesztésű és gyártású autóbuszai a járművek átadásán Székesfehérváron 2018. március 25-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Hadrendbe álltak az új magyar autóbuszok - kégaléria

Bemutatták a honvédség új, az Ikarus és a HM Currus Zrt. kooperációjában készült, magyar fejlesztésű és gyártású autóbuszai a járműveit Székesfehérváron.

A magyar honvédség elkötelezett a magyar családok biztonságáért, a látható és láthatatlan veszélyek ellen is meg fogják védeni őket - hangoztatta a honvédelmi miniszter pénteken, Székesfehérváron, miután átadtaa HM Currus Zrt. és az Ikarus Járműtechnika Kft. kooperációjában a Magyar Honvédség számára készült Currus Aries-Volvo típusú buszokat.


Simicskó István hangsúlyozta, hogy a magyar honvédek akár életüket is feláldozzák Magyarország biztonságáért. Óriási munkát végeztek az elmúlt 2-3 évben a déli határokon, de a nemzetközi missziókban is mintegy ezer magyar katona vesz részt - tette hozzá.

Úgy fogalmazott, hogy "a katonáktól az emberek biztonságot kapnak, ezért adni is kell nekik, mert megérdemlik, megszolgálták". Ezt a célt szolgálja a haderő-fejlesztési program: az illetményük emelése és a felszerelések modernizálása után az eszközpark cseréje kezdődött el, többek között az új buszok beszerzésével - mondta.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×