eur:
396.37
usd:
369.91
bux:
69812.9
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Új részletek derültek ki a szörnyű balesetről

Új részletek derültek ki a szörnyű balesetről

Korábban ellentmondó információk láttak napvilágot arról, hogy ki vezette a pénteken, Vác külterületén hókotrónak ütköző kocsit, de kiderült, hogy egy fiatal Pest megyei rendőr volt a sofőr - írta a Bors.

A brutálisan összeroncsolódott kocsiban a rendőr szerelme, Sára hátul ült, és esélye sem volt a túlélésre. A kocsi eddig tisztázatlan okok miatt megpördült az úton, majd áttért a közútkezelő hókotrójának sávjába. A GPS-adatok szerint a hókotró megpróbált lehúzódni.

Az esetet a Pest Megyei Főügyészség vizsgálja, de a sofőr esetleges felelősségével kapcsolatban még nem közöltek részleteket - írta a lap.

A Bors úgy tudja, a pár jegyben járt, és esküvőre készültek. 

A gyászoló férfi a Facebookon emlékezett meg elvesztett szerelméről:

„Ki vagy te, hogy így rendeld? Hogy vehetsz el mindent? Könyörögve kérlek, ez ne legyen a valóság!”

Címlapról ajánljuk

Egy új eszköz okozta a belgák vesztét Frankfurtban

A frankfurti stadion körülbelül 45 ezer nézője biztos volt abban, hogy a mérkőzés 86. percében Romelu Lukaku, a belgák középcsatára kiegyenlítette góljával a szlovákok egygólos előnyét. A sajtótribünön is biztosak voltunk a visszajátszást látva is, hogy Lois Openda „megverte” a bal oldalon védőjét, Denis Vavrót, majd szabályosan centerezett az üresen maradt társnak, aki gond nélkül a kapuba lőtt. Aztán jött a fordulat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 18. 13:08
×
×
×
×