INFORÁDIÓ 
2018. december 19. szerda
Viola

családok éve

három királyfi három királylány mozgalom

rekord

gyermek

Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

Infostart / InfoRádió - Déri Ágota

Emeljünk magasba minél több gyereket! - ezzel a felhívással hívnak mindenkit egy világrekord felállítására vasárnap, a Családok Éve programsorozat keretében. A rekordhoz kapcsolódóan országszerte ingyenes rendezvényekkel várják az érdeklődőket - közölte a szervező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője, Skrabski Fruzsina.

2018 a Családok Éve, és ennek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Vasárnap több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára, majd 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket. A cél, hogy az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára, arra, hogy mekkora öröm a gyermek – mondta Skrabski Fruzsina, a mozgalom vezetője.

Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A fővárosban Kaláka és Ringató koncertet tartanak a Budapest Kongresszusi Központban. A rendezvényhez csatlakozott Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged és Tapolca is.

Kapcsolódó hang

Skrabski Fruzsina
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018