eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

Emeljünk magasba minél több gyereket! - ezzel a felhívással hívnak mindenkit egy világrekord felállítására vasárnap, a Családok Éve programsorozat keretében. A rekordhoz kapcsolódóan országszerte ingyenes rendezvényekkel várják az érdeklődőket - közölte a szervező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője, Skrabski Fruzsina.

2018 a Családok Éve, és ennek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Vasárnap több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára, majd 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket. A cél, hogy az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára, arra, hogy mekkora öröm a gyermek – mondta Skrabski Fruzsina, a mozgalom vezetője.

Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A fővárosban Kaláka és Ringató koncertet tartanak a Budapest Kongresszusi Központban. A rendezvényhez csatlakozott Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged és Tapolca is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×