eur:
392.13
usd:
366.34
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Orbán Viktor: nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami a Keleti pályaudvarnál történt

Orbán Viktor: nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami a Keleti pályaudvarnál történt

Orbán Viktor szerint ahhoz, hogy Budapest megvédhesse magát a migránsoktól, az kell, hogy az emberek ne engedjék kormányt alakítani azokat a politikusokat, akik bevándorlóországgá tennék Magyarországot és ilyen várossá a fővárost.

A miniszterelnök, a Fidesz elnöke erről abban a kampányvideóban beszél, amely akkor készült, amikor - az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva - pártja józsefvárosi képviselőjelöltje, Kocsis Máté mellett korteskedett.

Budapestnek és Józsefvárosnak meg kell védenie magát a migránsoktól - hangoztatja Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett felvételen, hozzátéve: e nélkül meg fog ismétlődni, ami 2015 nyarán a Keleti pályaudvarnál vagy a II. János Pál pápa téren történt, márpedig "teljesen egyértelmű, hogy nem akarjuk", hogy az akkori események még egyszer megtörténjenek.

Ennek megakadályozásához az kell, hogy nem engedjük a kormányrúd közelébe azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot és bevándorlóvárossá Budapestet - hangsúlyozta a miniszterelnök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×