eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Fiatalkorúnak is jutott a pszichoaktív anyagból

Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A 46 éves nőt pénteken igazoltatták a rendőrök Tatárszentgyörgyön, ennek során a nála lévő cigarettás dobozban, 13 csomagban fehér port találtak. A por az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül.

A rendőrség adatai szerint a gyanúsított kereskedett a kábító hatású anyaggal, fiatalkorúnak is adott át a tiltott szerből.

A Dabasi Rendőrkapitányság az ügyben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A közlemény szerint a rendőrök az előállítás után őrizetbe vették a nőt, akinek az illetékes bíróság vasárnap elrendelte az előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×