eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Kiderül-e valaha, hogyan történt a bőnyi rendőrgyilkosság?

Közös nevezőre jutott a három igazságügyi szakértő a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében, miszerint az elkövető, az ismert szélsőjobboldali vezető, Győrkös István 60-70 centiméterről lőtte le a főtisztet.

Befejezte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) Győri Regionális Osztálya a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében, és jövő hétre ismét iratismertetést tervez – tudta meg a Magyar Idők Simon Richárdtól, a KNYF szóvivőjétől.

Egymástól függetlenül közös nevezőre jutott a három igazságügyi szakértő abban a kérdésben, hogy a tettes 60-70 centiméter távolságból lőtte fejbe a Nemzeti Nyomozó Iroda főnyomozóját, Pálvölgyi Pétert.

A Magyar Idők úgy tudja, egy pillanatig sem ingott meg a nyomozó ügyészek korábbi megállapítása, hogy tavaly október 26-án bőnyi családi házában a közismert hungarista szándékosan lőtte fejbe a házkutatásra készülő főnyomozót az illegális gépkarabélyával. Úgy tudjuk, a szakértői vélemények azt is egyértelműen cáfolják, hogy baleset történt volna, mint ahogy azt Győrkös és védője állítják.

Amennyiben nem jön közbe újabb nyomozati cselekmény, jövő héten megkezdődhet az iratismertetés, majd azt követően még szeptemberben sor kerülhet a vádemelésre a hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés bűntettével, illetve lőfegyver engedély nélküli tartásával elkövetett lőfegyverrel visszaéléssel gyanúsított Győrkös István ellen – várhatóan ezek a bűncselekmények szerepelnek majd a vádiratban is.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×