eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma

Halálos baleset miatt a szokásosnál is nagyobb a dugó a BAH csomópontnál

Kisbusz és személyautó karambolozott szerda reggel a főváros XI. kerületében, a BAH csomóponti felüljárón. A balesetben egy ember meghalt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy az ütközés következtében a kisbusz az oldalára borult. Kilenc utasából négy csak a tűzoltók segítségével, a hátsó ajtó felfeszítése után jutott ki a járműből.

A személyautó teljesen összeroncsolódott, sofőrje a helyszínen életét vesztette, a mellette ülő férfit a tűzoltók szabadították ki a gépkocsiból.

Az első információk szerint hat sérültje van a balesetnek - tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség honlapja szerint a balesetnek két könnyű és négy súlyos sérültje van. A helyszínelés idejére a BAH csomóponti felüljárót lezárták, ezért torlódásra kell számítani.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×