eur:
395.07
usd:
370.91
bux:
65143.66
2024. április 19. péntek Emma

Ónos eső - egyre durvább a helyzet az országban

Éjszaka a legmagasabb riasztási fokozat is érvénybe léphet az ónos eső miatt. Komoly veszélyekre figyelmeztet az ORFK és a katasztrófavédelem.

Gál Kristóf, az  Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője azt hangsúlyozta, hogy senki ne rutinból közlekedjen, akár autós, akár gyalogos, akár kerékpáros. Az autósoknál fontos a nagyobb követési távolság és a sebesség megfelelő megválasztása - tette hozzá.

Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője kiemelte: a legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint az éjszaka akár a legmagasabb riasztási fokozat is érvénybe léphet az ónos eső miatt. Közölte: a katasztrófavédelemnél és a rendőrségnél is működik az országos irányító törzs.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×