eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Itt kell torlódásra számítani szerdáig

Elsősorban a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban kell kisebb torlódásra felkészülni a közlekedésben a Budapesten megrendezett ENSZ Víz Világtalálkozó miatt - mondta az InfoRádiónak a BKK Info munkatársa.

A delegáció közlekedése miatt időszakosan lezárhatják hétfőtől szerdáig a Széchenyi István tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem felső rakpart–Csalogány utca–Horváth utca–Margit körút útvonalat. Az érintett járműveket és a tömegközlekedési járműveket néhány percre megállítják, amíg a konvoj elhalad.

Szintén lezárásra kell számítani aKis Rókus utcában a Marczibányi tér és a Margit körút között, a Marczibányi téren a Lövőház utca és a Kis Rókus utca között, a Fény utcában a Retek utca és a Kis Rókus utca között, valamint a Lövőház utcában a Marczibányi tér és a Káplár utca között kedden 8 és 21, valamint szerdán 8 és 18 óra között.

„Talán a reggeli csúcsforgalom idején alakulhat ki nagyobb torlódás, de a lezárások maximum 5-10 perces időtartamra vonatkoznak. A délutáni csúcsforgalmat szintén érintheti a csúcstalálkozón részt vevő delegációk vonulása. A délutáni csúcsidőszak 16 óra körül kezdődik, és 19 óráig tart, ebben az idősávban kell fokozottan odafigyelni” - figyelmeztetett Pongrácz Dániel, a BKK Info munkatársa.

A Lánchíd és a Széchenyi István tér közelében közlekedő 16-os és 105-ös autóbuszok forgalmában kell kisebb, néhány perces várakozásra felkészülni. A konvoj elhaladása azonban a kötött pályás járművek – tehát sem a 4-6-os villamos, sem a 2-es villamos – közlekedését nem fogja érinteni – tette hozzá a BKK Info munkatársa.

Bővebb információkat a lezárásokról a BKK honlapján olvashat

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×