eur:
389.63
usd:
363.68
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Vona Gábor kemény feltételt szab Orbán Viktornak

A Jobbik csak abban az esetben támogatja az Orbán Viktor által kezdeményezett alkotmánymódosítást, ha a kormányfő a betelepítés minden formáját elutasítja, beleértve a letelepedési kötvényt is.

Vona Gábor, az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője ezt kedden, azt követően tartott sajtótájékoztatóján mondta, hogy négyszemközti találkozót folytatott a kormányfővel a miniszterelnök dolgozószobájában.

A Jobbik vezetője sikertelennek minősítette az egyeztetést, mivel azon - mint fogalmazott - nem sikerült meggyőznie Orbán Viktort arról, hogy a "letelepedéskötvény-biznisz egy rossz konstrukció".

"Se szegény migránst, se gazdag migránst ne lehessen betelepíteni Magyarországra. Se szegény terrorista, se gazdag terrorista ne érkezhessen Magyarországra. Se Jean-Claude Juncker ne tudjon Magyarországra telepíteni bevándorlókat, se Rogán Antal" - sorolta Vona Gábor, aki kijelentette, pártja csak akkor szavazza meg az alkotmánymódosítást november 8-án, ha az letelepedési kötvényre is vonatkozik majd.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×