eur:
388.67
usd:
361.15
bux:
68653.14
2024. május 7. kedd Gizella

Németh Szilárd: nem a két járőr volt a célkeresztben

Továbbra sem zártak ki egyetlen lehetséges verziót sem a nyomozók a szeptember 24-i Teréz körúti robbantással kapcsolatban, bizonyos forgatókönyveket azonban inkább alátámasztanak az adatok - közölte az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke az M1 aktuális csatornán hétfő este.

Németh Szilárd azt mondta, a különböző változatok szerint más-más lehet az indíték és az esetleges megbízó.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a rendőrség egésze ellen irányult a támadás, tehát nem kifejezetten a megsebesített két járőr volt célkeresztben - tette hozzá.

A politikus más témáról szólva arról is beszélt, hogy Soros Györgynek "viszket a tenyere", amikor nemzetállami kérdések kerülnek szóba. Ő ugyanis megrögzötten a szuverenitás ellen van, és az egész migrációs hullámot arra használja fel, hogy gyengítse a nemzetállamokat - vélekedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×