eur:
393.7
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Vészfékezés mentette meg a Wizz Air gépét a debreceni repülőtéren!

Madárrajjal ütközött felszállás közben a Wizz Air légitársaság Londonba induló gépe a debreceni repülőtéren. Az Airbus 320-ast vészfékezéssel sikerült megállítani, személyi sérülés nem történt.

A Wizz Air menetrend szerinti járata 169 utassal, valamint 4 csecsemővel és a 6 fős személyzettel a fedélzetén 17 óra 25 perckor kezdte meg a felszállást - mondta az Airport Debrecen Kft. forgalmi igazgatója.

Gulyás Péter hozzátette: a gép Debrecenből London Luton repterére indult, amikor a kifutópályán egy átrepülő sirálycsapattal összeütközött. A pilóták az ilyenkor szokásos protokoll szerint vészfékezéssel megállították az Airbus 320-ast, majd a gép visszagurult a forgalmi előtérre, ahol az utasok kiszállhattak.

Személyi sérülés nem történt, az utasokat mentesítő járattal szállítják Londonba - fűzte hozzá Gulyás Péter, aki elmondta azt is: az átvizsgálás során megállapították, hogy a madarak nem okoztak kárt a repülőgépben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×