eur:
393.59
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Soron kívüli biztonsági ellenőrzés a Liszt Ferenc-repülőtéren!

A magyar kormány döntése értelmében soron kívüli biztonsági protokollellenőrzést hajtanak végre a Liszt Ferenc-repülőtéren az erre hivatott szervek bevonásával, azért is, hogy megnyugtassák a magyar állampolgárokat és a nemzetközi járatokkal érkező külföldieket - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György kijelentette: rövid időn belül már a második, repülőteret érintő, súlyos áldozatokkal járó, öngyilkos merénylők által végrehajtott támadásról van szó, ezért az európai biztonságért felelős szolgálatok között intenzív egyeztetés és információcsere zajlik.

Nyilvánvaló, hogy a tömeges illegális migrációval fennálló lehetőségeket mindenképpen meg kell szüntetni, és ennek érdekében az Európai Bizottságnak is változtatnia kell az eddigi politikáján - jelentette ki Bakondi György.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×