eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Egy budapesti járatot töröltek

Egy Isztambul és Budapest közötti délutáni járatot törölt a Turkish Airlines légitársaság, de a többi járat közlekedik a magyar főváros és a török nagyváros között - mondta el az MTI érdeklődésére a Budapest Airport helyettes szóvivője szerda reggel.

Kurucz László közölte: hajnalban újraindult a forgalom az isztambuli reptéren. A helyettes szóvivő azt tanácsolja az utasoknak, hogy figyeljék a Budapest Airport honlapján a járatinformációt, illetve érdeklődjenek a légitársaságoknál az esetleges változásokról.

A portál adatai szerint a reggeli isztambuli járat jelentős késéssel, 7.55 helyett várhatóan 10.50-kor érkezik Budapestre és ennek megfelelően a 8.55-kor induló járat is csaknem 3 órás késsel, várhatóan 11.50-kor száll fel.

A Turkish Airlines a délután 16.05-kor érkező és a 17 órakor induló járatát törölte.

A nap folyamán a Turkish Airlinesnak és a Wizz Air légitársaságnak is van egy-egy járata, amelyek a jelenlegi adatok szerint időben érkeznek, illetve szállnak fel.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×