eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Durva felhőszakadások Magyarországon!

A vasárnap sem hozott barátságos időjárást az országban. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadások veszélyeire figyelmeztet.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére hétfő éjfélig:

Vasárnap az északkeleti országrészben (Borsod és Szabolcs megye) csak kis eséllyel, másutt a nap előrehaladtával egyre több helyen alakulhatnak ki intenzív záporok, zivatarok. Az ismétlődő, lassan áthelyeződő csapadékgócokból rövid idő alatt 15-30 mm, helyenként 30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

Zivatar környezetében délután, kora este néhol szélerősödés (50-70 km/h) és akár kisebb méretű jég (1 cm körüli vagy alatti átmérővel) is előfordulhat. Főként a Dél-Alföldön és a Dunántúl délnyugati felében intenzív záporok vagy zivatar környezetében lokálisan (néhány óra alatt) akár 40-50 mm körüli csapadék is hullhat. Estétől, késő estétől fokozatosan stabilizálódik a légkör és az éjszaka első feléig már csak néhol valószínű zivatar.

Hétfőn napközben a Dunántúl déli, délnyugati részén és hozzávetőlegesen a Duna vonalában fordulhatnak elő szórványosan zivatarok, a Dunántúl déli részén néhol rövid idő alatt 15-30 mm, vagy akár 30 mm-t meghaladó csapadékkal.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×