eur:
393.15
usd:
366.96
bux:
66537.27
2024. április 25. csütörtök Márk
Felturbózzák a balatoni hajózást

Felturbózzák a balatoni hajózást

25 hajóval és 4 komppal szolgálja ki a balatoni turizmust a Balatoni Hajózási Zrt. A társaság vezérigazgatója azt mondta, hogy a technikai fejlesztések mellett idén a programjaikat is jelentősen bővítik.

„A palettánkat új szolgáltatásokkal bővítettük, ilyen például a Varázshajó, amely egy animátorral ellátott gyerekprogram, vagy a Minimax hajó, amely Balatonfüred állomásról is indul, és korábban is nagy sikere volt” - mondta Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.

Hozzátette: lesznek meglepetésprogramok is egy stratégiai partnerükkel együttműködésben.

„Borkóstolóval egybekötött hajózásokat szervezünk, amelyek közül a Fonyód-Badacsony járatot emelném ki, ezen a vonalon szállítjuk a legtöbb utast éves szinten. Koncertek is lesznek, tehát számos olyan elem, ami érdeklődésre tarthat számot” - hangsúlyozta a vezérigazgató.

Kollár József szerint a hagyományos turisztikai szolgáltatások mellett más programok felé is nyitni kell, hiszen a közönség igényli az újdonságokat.

„Ebben a tekintetben a társaság filozófiája is megváltozott. Mivel a turisták a mi hajózási szolgáltatásunkat is igénybe veszik, amikor a közkedvelt célállomásokra utaznak, ezért jól felfogott érdekünk, hogy népszerűsítsük a Balaton rendezvényeit és turisztikai attrakcióit” - fogalmazott Kollár József.

A Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója azt mondta, ennek megfelelően igyekeznek együttműködni a települési önkormányzatokkal, illetve az egyéb tó körüli szervezetekkel.

„Úgy gondolom, hogy ez egy kölcsönösen előnyös együttműködés lesz majd” - jegyezte meg.

Hozzáfűzte: igyekeznek a változó fogyasztói igényekhez is igazodni.

„Szeretnénk a szolgáltatás technikai hátterét is fejleszteni, ettől az évtől kezdve például a hajókon és a kikötőkben is elérhetővé válik a wifi-szolgáltatás, amely a 21. században alapelvárás az utazóközönség részéről” - mondta Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×