eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kitör az Óbudai Nyár

Június 4-én indul az Óbudai Nyár című rendezvénysorozat, amely augusztus 28-ig tart. A 3. kerület szervezésében neves előadók adnak ingyenes koncerteket a Fő téren.

Több mint száz programmal, szabadtéri koncertekkel, színházi előadásokkal, filmvetítésekkel, kiállításokkal és gyermekprogramokkal várja a közönséget az Óbudai Nyár kulturális rendezvénysorozati idei felvonása, amely június 4-én a Korok Napja elnevezésű eseménnyel indul.

Bús Balázs 3. kerületi polgármester a rendezvény sajtótájékoztatóján kiemelte, a legfontosabb cél a kerületi közösségépítés, a kulturális szolgáltatások színesítése.

Az augusztus 28-ig tartó eseménysorozat fő szervezője, az Óbudai Kulturális Központ ismert előadók sorát felvonultatva, színes programokkal várja a látogatókat. A kínálatnak a kerület szinte minden kulturális intézménye, a többi között az Óbudai Társaskör, az Óbudai Múzeum, az Óbudai Platán könyvtár és az Aquincum Múzeum is része lesz.

A Fő téren ingyenes koncertet ad a többi között a görög The Speakeasies Swing Band, az Óbudai Danubia Szimfonikus Zenekar, az osztrák Fatima Spar & Freedom Fries, Rúzsa Magdi és a Csík zenekar is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×