eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szombaton nyitnak a strandok

Szombaton nyitnak az első fővárosi strandok, a Palatinus és a Dagály. Több fürdőben is fejlesztési munkákat végeznek, de ezek nem befolyásolják a strandok működését – mondta az InfoRádiónak Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketing igazgatója.

„Már több tíz évre visszamenő hagyomány, hogy május elsejéhez kötődően nyitják meg a kapuikat a Palatinus és a Dagály strandfürdők. A további strandjaink pedig szépen folyamatosan: május 28-án a Csillaghegyi és a Paskál strandunk, majd június 4-én a Római és a Pünkösdfürdő strand nyílik meg. Mire az iskola véget ér, már valamennyi strandunk várja a diákokat, illetve a szülőket is nagy szeretettel” - közölte Czinege Szilvia.

A marketingigazgató elmondta: a Paskál fürdő strand része ugyan május 28-án nyílik, de épül egy önálló fürdőkomplexum is, amelyet július közepén terveznek átadni.

„Ez egy közel ezer négyzetméter alapterületű új fürdőépület lesz, amelyben lesz élménymedence, gyógymedence, tanmedence, lesz egy kisebb babamedence, lesz benne kinti vízibár. Lesz benne egy komoly szauna részleg is egy új, speciális geotermikus szaunával, és egy külön gyógyászati részleget is kialakítunk” - ismertette Czinege Szilvia.

„A Palatinus strandon is folyik egy nagyon komoly fejlesztés, ennek munkálatai azonban nem zavarják a strand üzemelését, tehát a strandszezon alatt is üzemelni fog természetesen az egész kinti terület. Hiszen a beruházás a főépületet érinti. Egy része már a szezonnyitásra elkészül, megújulnak a kiszolgáló terek. Van egy másik nagyobb beruházás a főépület másik oldalán. Ott egy egész évben nyitva tartó fürdőegység jön létre, oda is többféle medencét tervezünk építeni, illetve szauna világot” - folytatta.

„A jegyárakkal kapcsolatban elmondta: „a Dagály és a Palatinus strandunkon most jelen pillanatban nem változnak az árak. Továbbra is egy nagyon kedvezményes, egységes - ezer forintos - strandárat biztosítunk a Csillaghegyi strandunkon. A többi strandunkon pedig egy száz forintos jegyár-emelkedésre lehet számítani. A Paskál strandon pedig amíg az új fürdőegység meg nem nyílik meg, egy egységes, 1400 forintos jegyárral várjuk a látogatókat. Természetesen továbbra is valamennyi strandunkon lesz gyerek, nyugdíjas, diák kedvezmény, illetve lesznek családi jegy-kedvezmények – mi akár 20 -25 százalékos kedvezményt is takar” - részletezte Czinege Szilvia.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketing igazgatója hangsúlyozta: nagyon fontosnak tartják, hogy legyenek nagyon kedvezményes jegyárú strandok, mivel továbbra is szeretnék biztosítani a széles vásárló rétegnek a biztonságos strandolást.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×