INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Tárgyalt a kormány a taxisok képviselőivel

Infostart / InfoRádió
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közigazgatási államtitkára, Czepek Gábor és közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Tasó László tárgyaltak a taxisok képviselőivel 2016. január 21-én, Budapesten - áll a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályának sajtóközleményében.

A kormány döntésének megfelelően a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közigazgatási államtitkára, Czepek Gábor és közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Tasó László tárgyaltak a taxisok képviselőivel 2016. január 21-én, Budapesten.

Az egyeztetésen elhangzott, hogy a kormány a szabályosan működő, adófizető taxisok oldalán áll, taxis szolgáltatás kizárólag a kormányrendeletben meghatározott, azonos feltételek mellett nyújtható. A fejlesztési tárca vizsgálja az előírások betartását kikényszerítő komolyabb szankciók és hatékonyabb ellenőrzés lehetőségeit. Az egyeztetések a jövő héten folytatódnak, a minisztérium a demonstrálók javaslatait is várja.

A szervezők a tárgyalás végén ígéretet tettek arra, hogy a forgalomkorlátozásokkal járó tüntetésüket a mai napon befejezik.

A címlapról ajánljuk