eur:
392.17
usd:
366.65
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ma rendezik meg először az Ékszerek éjszakáját

Első alkalommal rendezik ma meg az Ékszerek éjszakáját, amelynek keretében mintegy harminc budapesti helyszínen mutatják be munkáikat kortárs magyar ékszertervezők.

A projekt elsődleges célja, hogy a közönség jobban megismerhesse a kortárs dizájn és képzőművészet szellemében készült tervezői ékszereket, valamint lehetőséget teremtsen személyes találkozásra, közvetlen párbeszédre az alkotókkal.

Az éjszaka idejére a Design Terminálban, művészeti galériákban és dizájnüzletekben ötven kortárs ékszertervező, valamint művészeti intézmények diákjainak kiállítását nézhetik meg az érdeklődők, de a programokat divatbemutatók, vetítések és rövid interaktív workshopok is színesítik.

A rendezvény a Design Terminál Pavilonjában és Konferenciatermében nyíló Kontakt című ékszerpályázat alkotásaiból nyíló kiállítással veszi kezdetét.

A szervezők célja egy hagyományteremtő, évről évre ismétlődő, nemzetközi színvonalú kulturális esemény létrehozása, a hasonló profilú müncheni Schmuck és a bécsi Nacht der Schmuckkunst mintájára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×