eur:
390.81
usd:
364.69
bux:
68346.34
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Orbán Viktor: A nemzet képes az együttműködésre

A 2021-es vizes világbajnokság rendezési jogának elnyerése a miniszterelnök szerint jó példa arra, hogy a nemzet képes az együttműködésre a közös célokért.

A kormányfő a közmédiának adott nyilatkozatában hangsúlyozta, ilyen rangos sporteseménynek Magyarország még soha sem adott otthont, és Budapest az ország támogatása nélkül nem tudja megrendezni a vb-t, ezért is volt szükség a kormány részéről garanciákra, illetve megállapodások megkötésére. Orbán Viktor szerint gazdaságilag is érdemes ilyen rendezvénynek otthont adni, mert sokkal többet fog hozni, mint amennyit visz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×