INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Kedden is havazásra kell számítani

InfoRádió / MTI
Az előrejelzések szerint kedd estig néhány centiméternyi friss hó hullhat. A fővárosban éjszakai műszakra hómunkásokat keresnek.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az MTI-vel azt közölte, hogy hómunkásokat vesz fel hétfő éjszakai - este 10 órától kedd reggel 6 óráig tartó - munkavégzésre, ezért nettó 3750 forintot fizetnek. Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzésében azt írta: az általában gyenge intenzitású havazás zónája fokozatosan délkeletre helyeződik át, és éjfél után az ország keleti tájait is elhagyja. Ennek nyomán maximum egy centiméternyi hó hullhat.

Az éjszaka folyamán főként a Dunántúlon és középső országrészben helyenként sűrű köd képződhet. A kedd hajnali órákban a Dunántúlon átmeneti ónos ködszitálásra is számítani lehet.

Kedden a délutáni, esti óráktól az ország északkeleti, keleti részein ismételten kialakulhat időszakos havazás. Várhatóan általában kevéssel 0 fok feletti hőmérsékletek mellett maximum két centiméternyi friss hó hullhat - olvasható az előrejelzésben.

A címlapról ajánljuk