eur:
393.84
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Kedden is havazásra kell számítani

Az előrejelzések szerint kedd estig néhány centiméternyi friss hó hullhat. A fővárosban éjszakai műszakra hómunkásokat keresnek.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az MTI-vel azt közölte, hogy hómunkásokat vesz fel hétfő éjszakai - este 10 órától kedd reggel 6 óráig tartó - munkavégzésre, ezért nettó 3750 forintot fizetnek. Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzésében azt írta: az általában gyenge intenzitású havazás zónája fokozatosan délkeletre helyeződik át, és éjfél után az ország keleti tájait is elhagyja. Ennek nyomán maximum egy centiméternyi hó hullhat.

Az éjszaka folyamán főként a Dunántúlon és középső országrészben helyenként sűrű köd képződhet. A kedd hajnali órákban a Dunántúlon átmeneti ónos ködszitálásra is számítani lehet.

Kedden a délutáni, esti óráktól az ország északkeleti, keleti részein ismételten kialakulhat időszakos havazás. Várhatóan általában kevéssel 0 fok feletti hőmérsékletek mellett maximum két centiméternyi friss hó hullhat - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×