eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

"Elindult a gasztroforradalom Magyarországon"

A két budapesti Michelin-csillagos étterem a városnak és az egész országnak jó, akár üzletileg is - hangzott el az InfoRádió Aréna című műsorában.

Két-három éve elindult a gasztroforradalom Magyarországon, komoly pozitív változások történtek - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Michelin-csillagos Onyx étterem ügyvezető igazgatója.

A régióban egyedül Budapesten van két Michelin-csillagos étterem, ami nagy öröm, de emellett üzletileg is kedvező a többi étteremnek, a városnak és az egész országnak - hangsúlyozta Pintér Katalin.

Az ügyvezető igazgató kiemelte: a Michelin-csillag a gasztronómia Oscar-díja, rangos elismerés. A Michelin Guide szerkesztői jól érzékelik, hogy mit jelent a minőség - tette hozzá.

Zsidai Zoltán Roy, a Bib Gourmand-nal elismert 21 magyar vendéglő tulajdonosa arról beszélt, hogy az ellenőrök sok száz kritérium alapján értékelnek. Fontos, hogy a rangos elismeréseket bármilyen hazai érdekeltség vagy befolyásoló tényező nélkül adják oda - emelte ki.

A teljes interjút ide kattintva hallgathatja meg.

Hanganyag: Kocsonya Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×