eur:
398.98
usd:
364.71
bux:
74011.67
2024. október 9. szerda Dénes

Újabb forgalomkorlátozások lesznek a Margit hídon

Lezárják a hétvégén a Margit híd budai hídfőjének déli oldalán lévő le- és felhajtóágat, illetve a pesti felső rakpart híd alatti részét - közölte az átkelő felújítását végző Mh 2009 konzorcium sajtóirodája.

A közlemény szerint a korlátozásra azért van szükség, mert elektromos védőcsöveket fektetnek, valamint a budai oldalon egy elválasztó szigetet építenek. A korlátozásra szombat 7 órától vasárnap 16 óráig kell számítani.

A pesti oldalon a hídfő szélesítése miatt újonnan beemelt hídgerenda korrózióvédelmi munkái folynak, ezért szombaton 18 óráig lezárják a pesti felső rakpart híd alatti részét. A pesti alsó rakparton pedig szombat 7 órától vasárnap 18 óráig gázcsőépítési munkálatok miatt felváltva, csak egy-egy sávon haladhat a forgalom. Először a belső sávok, majd a külső sávok lesznek lezárva - olvasható a közleményben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Megjött a  jegyzőkönyv, mutatjuk a reakciókat

Megjött a jegyzőkönyv, mutatjuk a reakciókat

Tegnap a forint 402-ről 399 közelébe erősödött az euróval szemben, miután esett az olaj ára és elmaradt a várt kínai fiskális lazítás. A mai nap egyelőre felemásan alakul, az euró gyengélkedésének köszönhetően tovább tud erősödni a forint, a dollárral szemben azonban rosszul teljesít a hazai deviza. Megérkezett ma a Fed jegyzőkönyve, amiből kiderült, hogy a szeptemberi 50 bázispontos kamatvágás során nem volt teljes az egyetértés a döntéshozók között azzal kapcsolatban, hogy mennyire legyen agresszív a csökkentés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×