eur:
390.12
usd:
365.14
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Schmitt Pál: "mától véglegesen visszafoglaltuk a Kossuth teret"

A nemzet terének nevezte a Kossuth teret Schmitt Pál házelnök, amikor köszöntötte a Fidesz-KDNP ünnepi, a kormány megalakulását követő nagygyűlésének résztvevőit szombaton az Országház előtt.

A fideszes politikus úgy fogalmazott: "mától véglegesen visszafoglaltuk" a Kossuth teret, újra eljött az idő, amikor "újra kezünkbe vehetjük" az ország és a nemzet sorsát.

Kitért arra: nyolc év kellett ahhoz, hogy ne legyen kordon az ország háza és a nemzet között, ami elzárja a különféle világnézetű és származású embereket attól, hogy közel kerüljenek a Szent Koronához.

Szép ünnepet Magyarország - zárta a tömeghez intézett szavait Schmitt Pál, aki szerint, ha lenne az ország házának lelke, bizonyára azt is megérintené, akárcsak az ő lelkét, az ünneplők látványa.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×