eur:
389.62
usd:
364.33
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Orbán Viktor Bajnai Gordon szobájába költözik

Orbán Viktor kormányfő a jelenlegi miniszterelnöki szobákat foglalja el a Parlamentben - mondta Szijjártó Péter szombaton az MTI-nek.

A miniszterelnöki szóvivő közölte: az Országház I. kapunál található főemeleti miniszterelnöki szobákba és az ahhoz tartozó termekbe költözik be Orbán Viktor és itt kap szobát Semjén Zsolt leendő miniszterelnök-helyettes is.

Hozzátette: a Varga Mihály leendő államtitkár által vezetett Miniszterelnökség és a szóvivői stáb az épület ugyanebben a szárnyában, a félemeleten foglalja majd el az irodákat.

A főemeleti irodákat használta Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is.

Orbán Viktor miniszterelnöki szobája 1994 és 2002 között a VI. kapuhoz közel lévő, főemeleti iroda volt, ez most jelenleg Sólyom László köztársasági használja (az államfő szombaton itt fogadta a kormányfőt). Ezt a tavasszal az Országház felújíttatta.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×