eur:
396.94
usd:
354.73
bux:
74202.42
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Fóton júniustól leállhatnak a közszolgáltatások

Fóton júniustól leállhatnak a közszolgáltatások, miután május végén lejár a Fóti Közszolgáltató Kft. tisztségviselőinek megbízatása. Az önkormányzati tulajdonú cég ügyvezetője elmondta: többször kérte a város polgármesterét, hogy hívja össze a képviselő testület ülését, de Mádly Zsolt nem válaszolt megkeresésére.

Simó Attila hozzátette: a jelenleg 36 állandó dolgozót foglalkoztató kft. a közmunka program keretén belül további 16 embernek ad feladatot, így 52 család megélhetése is veszélybe került. Súlyosbítja a helyzetet, hogy a tulajdonos önkormányzat 2010-ben egyetlen forint támogatást sem utalt nekik, sőt a 2009-es költségvetésben előirányzott összegből is adós maradt több mint 11 millió forinttal.

Az ügyvezető emlékeztetett arra, hogy a leállás miatt meleg ebéd nélkül maradnak az önkormányzati tulajdonú gyermekintézmények, nem lesz, aki gondozza a temetőket és átutalja a különböző számlák ellenértékét.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre
Parlament

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 30. 14:53
×
×
×
×