INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Eddig védte a jogi igazgatót az NBH - hetilapszemle

Infostart / InfoRádió
A Heti Válasz szerint hétfői letartóztatásáig túlélőművésznek tűnt a Budapest Airport jogi igazgatója. Egységesítési káosz - ez a címe a Figyelő írásának, amely a budapesti parkoláshoz kapcsolódó jogi helyzetet összegzi.

A Heti Válasz szerint hétfői letartóztatásáig túlélőművésznek tűnt a Budapest Airport jogi igazgatója. Az MSZP gazdasági lobbistáinak bizalmát is bíró felsővezetőn nem fogott a tucatnyi feljelentés, a reptér-privatizáció és a többszöri tulajdonos-váltás. A lap bennfentesektől úgy tudja, hogy mindez a titkosszolgálatok informális védelmének köszönhette, merthogy Rényi-Vámos Krisztina, a cég stratégiai volta miatt mindvégig tartotta a kapcsolatot a Nemzetbiztonsági Hivatallal.

Egységesítési káosz - ez a címe a Figyelő írásának, amely a budapesti parkoláshoz kapcsolódó jogi helyzetet összegzi. A főváros egységes parkolást szeretne, ám az Alkotmánybíróság elvette az ehhez szükséges rendeletalkotás jogát. A kisebbségben kormányzó fővárosi vezetés ezért várakozó álláspontra helyezkedett. A kormányváltás tovább növelheti a káoszt. A lap szerint ugyanis a Fideszen belül nincs egyértelmű álláspont a parkolási ügy gyors megoldására, pedig évi hatmilliárd forint a tét.


A címlapról ajánljuk