eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A Fidesz mielőbbi új választásokat vár Bajnaitól

Új választások kiírását várja a kormányfőtől és az MSZP-től a Fidesz. Az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője azt mondta: a miniszterelnök és a szocialisták által bevezetett megszorító intézkedések értelmetlenek és megnehezítik az emberek életét.

Szijjártó Péter a kormányfőnek a parlamenti frakcióvezetőknek küldött nyílt levelére válaszolva hangsúlyozta: az országot most irányító politikusoknak vissza kell adniuk az embereknek a jövőről szóló döntés lehetőségét, és az új választások után meg lehet kezdeni Magyarország megújítását.

A miniszterelnök levélben ajánlott együttműködést a parlamenti pártoknak. Bajnai Gordon arra kérte a pártvezetőket, hogy felelős hozzáállással segítsék az ország megerősítését, a versenyképesség javítását és a tartós növekedés megalapozását szolgáló intézkedéseket. A miniszterelnök hangsúlyozta: Magyarország alapvető érdeke, hogy kitartson a már meghozott intézkedések mellett és folytassa a nemzetközi döntéshozók által is elismert utat. A kormányfő levelében azt írta: kezd helyreállni a nemzetgazdaság egyensúlya, de még sok a tennivaló.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×