eur:
386.95
usd:
355.91
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Horogkeresztet festettek egy nyíregyházi ingatlanra, majd felgyújtották

Horogkereszteket festettek egy lakatlan nyíregyházi ingatlanra és felgyújtották ismeretlenek csütörtök késő este; a tűzesetben személyi sérülés nem történt - tájékoztatta az MTI-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Csütörtökön a késő éjszakai órákban érkezett bejelentés a rendőrségre, amely szerint ég egy nyíregyházi családi ház és a hozzá tartozó melléképület - közölte Fedor Rita.

A rendőr hadnagy közlése szerint a tűzoltóság a jelenleg lakatlan ingatlanon a lángokat eloltotta, és vizsgálata során megállapította, hogy feltehetően szándékos gyújtogatás történt.

A rendőrség által lefolytatott helyszíni szemle során megállapították, hogy az ingatlanra három horogkeresztet festettek, egyet a kapura, kettőt az épületre - mondta a helyettes szóvivő.

Fedor Rita hozzátette: a rendőrség rongálás és önkényuralmi jelképek használata vétség ügyében indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Bóka János: három fő prioritásunk lesz az uniós elnökség idején

Intézményi, biztonsági és politikai szempontból is bizonytalan helyzetben veszi át Magyarország július 1-jén az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét, de jól haladnak az előkészületek, és a váratlan helyzetek kezelésére is képesek lesznek - mondta Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter egy háttérbeszélgetésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×