eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ha nem lesz előrehozott választás, kilép az SZDSZ-ből a megyei elnök

Lemondott az SZDSZ Békés megyei elnöke, és azt fontolgatja, hogy a pártból is kilép, ha nem lesz előre hozott választás - olvasható a Békés Megyei Online (BEOL) hírportálon.

Nagy Béla, aki a rendszerváltás óta Medgyesegyháza polgármestere is, elmondta, hogy már korábban bejelentette távozását a megyei szervezet éléről, mert nem értett egyet azzal, hogy tavaly az SZDSZ "elfogadta az ország gyalázatos költségvetését".

Hozzátette: a békési liberálisok véleményét tolmácsolta az országos vezetésnek, ám - mint mondta - "gyakorlatilag figyelmen kívül hagyták egy megye véleményét".

Nagy Béla ezt követően vállalta, hogy addig marad, amíg helyére nem választanak új elnököt, ám "ez eddig valamilyen okból elmaradt".

A megyei tisztújításra ezen a héten szerdán kerül sor, s a megyei pártelnök azt is fontolóra vette, hogy kilép a pártból.

Ez attól függ, hogy szombaton az országos tanács a Békés megyei SZDSZ által támogatott előre hozott választás mellett teszi-e le a voksát, vagy pedig "belemegy a további komédiázásba" - mondta a BEOL-nak Nagy Béla.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×