eur:
389.84
usd:
364.86
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Kulcsár-per: Az ügyészség elutasította Kerék Csaba feljelentését

A Budapesti Nyomozó Ügyészség elutasította Kerék Csaba, a Kulcsár-ügy másodrendű vádlottjának hamis vád miatt tett feljelentését. Kerék Csaba azért fordult a hatóságokhoz, mert a Fővárosi Bíróság folyosóján titokban készült hangfelvétel szerint Kulcsár Attila védője azt javasolta egy másik vádlott védőjének: gondolja végig, hogyan segíthetné őket Kulcsár Attila.

A feljelentés elutasítása ellen 8 napon belül élhet panasszal Kerék Csaba - mondta az InfoRádiónak a Kulcsár Attila elleni per másodrendű vádlottjának ügyvédje.

Ruttner György elmondta azt is: a Budapesti Nyomozó Ügyészség elutasításának oka az volt, hogy amíg tart a hamis vád alapján indult alapügy tárgyalása, addig a hamis vád vonatkozásában az eljárás megindítására csak az alapügyet tárgyaló hatóság, vagyis a Fővárosi Bíróság jogosult.

Az FB lehetősége addig áll fenn, amíg jogerős ítélet születik az alapügyben, amire az ügyvéd szerint jövő héten sor kerül.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×