eur:
400.46
usd:
367.41
bux:
74502.53
2024. október 15. kedd Teréz

MSZP: a Fidesznek nem érdeke, hogy az ország sikeres legyen

A Fidesznek nem érdeke, hogy az ország sikeres legyen, ezért folytat az ellenzéki párt depressziókampányt, ezért kelt beruházásellenes hangulatot - mondta Varga László, az MSZP országgyűlési képviselője.

"A Fidesz azon mesterkedik, hogy elvegye a magyar emberek büszkeségét, elvegye közös eredményeinket, miközben a polgárok nap mint nap azon dolgoznak, hogy jobb legyen az életük, és sikeresebb, erősebb legyen az ország" - fogalmazott a baloldali ifjúsági szervezet, a Societas elnöke.

Varga László szerint minél sikeresebb az ország, minél sikeresebbek az emberek, annál rosszabb a Fidesznek, ezért folytat az ellenzéki párt aknamunkát, ezért kelt beruházásellenes hangulatot.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője reagálásában furcsának nevezte, hogy az MSZP ifjúsági szervezete egy szocialista vezetésű város elszalasztott beruházása miatt az ellenzéket akarja felelőssé tenni.

A fideszes képviselő szerint egy kormánypárti politikusnak a gyöngyösi emberek kritizálása és a "kampányszerű félretájékoztatás" helyett inkább "Magyarország súlyos válságának megoldásával" kellene foglalkoznia, és be kellene látni, hogy a kialakult helyzetért a kormány alkalmatlansága és Gyurcsány Ferenc a hibás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×