eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A szervezetben kábítószerré alakuló anyagot is fogyasztottak a keceli diszkóban

A szakértők szerint a keceli diszkóban szombaton eszméletlenül talált fiatalok olyan anyagot fogyasztottak, amely a szervezetbe kerülve kábítószerré alakul át.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: az anyag egy szemcsepegtető fiolában volt, ezt mind az öten használták.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: a szer birtoklása nem, ám fogyasztása tiltott. A fiatalok vélhetoen drogokat is fogyasztottak; a vér- és vizelet vizsgálatok még folyamatban vannak - tette hozzá.

A keceli diszkóban megtalált öt fiatalon életmento beavatkozást végeztek a mentők, majd budapesti, kalocsai és kiskunhalasi kórházakba vitték őket; hárman közülük már hazamehettek.

Címlapról ajánljuk
Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Egy frissen végzett kutatás szerint a válaszadók 37 százaléka a csatornázás segítségével egyszerűen megszabadulna az értékes esővíztől. Minden második városlakó pedig a betonfelületek csökkentését, illetve a víz tárolását, szikkasztását és hasznosítását tartja jó megoldásnak – mondta az InfoRádióban Feitel Balazs, az Ipsos Zrt. ügyvezető igazgatója.

Moszkva: a Steadfast Defender a hidegháborús gondolkodásmódhoz való végleges visszatérés

Moszkva szerint a hadgyakorlat annak bizonyítéka, hogy a NATO egy Oroszországgal szembeni esetleges fegyveres konfliktusra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×