eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Ismét zebrán átkelő nagymamát gázoltak el az unokájával együtt

A zebrán gázolt el egy idős asszonyt és unokáját egy kisteherautó ma délelőtt Budapesten, a Városligetben. A négy éves kislány könnyebb, míg nagymamája súlyos sérüléseket szenvedett.

Kedden délelőtt, a XIV. kerületi Kós Károly körúton, a Vajdahunyad vára mellett egy kijelölt gyalogátkelőhelyen kelt át egy nagymama a négy éves unokájával, amikor elgázolta őt egy kisteherautó - mondta el az InfoRádiónak a BRFK sajtóügyeletese, Csillag Melinda.

Hozzátette: elsődleges információik szerint a nagymama sérülései súlyosak, a kislány pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A BRFK közlekedésrendészeti főosztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. Ennek folyamán állapítják meg azt is, hogy esetleg gyorsan hajtott-e a sofőr, illetve hogy netalántán ittas volt-e a baleset bekövetkeztekor.

Májusban Pécsett egy húszhónapos kisgyereket és 67 éves nagymamáját gázolta el egy személyautó, amikor az idős asszony épp a zebrán tolta át babakocsiban fekvő unokáját. A baleset következtében mindketten meghaltak.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×