eur:
389.32
usd:
361.56
bux:
67904.67
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Vasárnapra érkezik meg az igazán szép idő

Szükség lesz az esernyőre: bár országos esőre nem kell számítani, eső, zápor, zivatar bárhol előfordulhat. Szombaton is felhős lesz az ég, vasárnap azonban már napos idő várható, 20 fok fölötti hőmérséklettel.

Dél felől egyre enyhébb, ám nedves levegő érkezik Magyarország területe fölé, így pénteken a csütörtökinél melegebb lesz, keleten 15, nyugaton 19 Celsius-fok körül alakul majd a hőmérséklet - tájékoztatta az InfoRádiót az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Vadász Vilmos hozzátette: pénteken esőre, záporra és zivatarra is számítani kell, a déli szél időnként megerősödik, a zivatarokat viharos széllökések is kísérhetik.

Szombaton is szükség lesz majd az esernyőre, a felhők ritkán engedik majd át a napfényt, vasárnap azonban már napos idő lesz, számottevő csapadékra nem kell majd számítani - közölte a meteorológus.

A hétvége második napján valódi kirándulóidő lesz, a hőmérséklet 20 fok fölé emelkedik, akár a 23-24 fokot is elérheti - fűzte hozzá az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×