eur:
389.96
usd:
363.93
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Közmeghallgatás lesz a kormány programjáról

Közmeghallgatást tart csütörtökön a kormány a Munka, tudás, tulajdon programról; az eseményen a Gazdasági és Szociális Tanács is képviselteti magát - mondta a kormányszóvivő.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök részvételével csütörtökön tartják a kormányfő által még a koalíciós feszültség kipattanása előtt bejelentett "Munka, tudás, tulajdon" elnevezésű program első szakmai konzultációját a Parlamentben.

A közmeghallgatáson Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter, Hiller István oktatási és kulturális miniszter, valamint Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára mellett a Gazdasági és Szociális Tanács tagszervezeteinek képviselői vesznek részt - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő.

A miniszterelnök a Gazdasági és Szociális Tanács segítségét kérte abban, hogy segítsenek megszervezni az erre a bizonyos konzultációra ellátogató szervezeteket. Utóbbiak az információt terjesztették, és szóltak a tagjaiknak, hogy van ez a lehetőség, amire mindannyian eljöhetnek majd, és beszélhetnek a miniszterelnökkel, illetve az érintett kormánytagokkal - fejtette ki a kormányszóvivő.

Daróczi Dávid hozzátette: a programmal kapcsolatban észrevételeket és javaslatokat az állampolgárok is tehetnek, a többi között az ujtulajdonosiprogram@meh.hu e-mail címen.

Szerző: Sigmond Árpád

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×