eur:
390.6
usd:
364.59
bux:
68249.46
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Tarlós: "Ez végképp elfogadhatatlan"

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint mielőbb vissza kell állítani a demokráciát Budapesten, ahol a Fővárosi Közgyűlés tagjai elől a legalapvetőbb önkormányzati információkat is elzárják.

A demokrácia visszaállítását sürgette a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, aki szerint a Fővárosi Közgyűlés tagjai elől elzárják az alapvető információkat, a döntéseket pedig, akárcsak az egypártrendszer idején, ma is egy szűk kör határozza meg.

Tarlós István kijelentette: a bizottságokban a valódi támogatottságuknál aránytalanul túlreprezentált MSZP és SZDSZ képviselői valamennyi fővárosi cég vezérigazgatójának fizetését jelentősen megemelték.

Az ellenzéki politikus végképp elfogadhatatlannak tartja, hogy Magyarország szociális válsága idején a BKV vezérigazgatójának havi fizetését megduplázták, így évente akár 45 millió forintot vihet haza.

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője kitért arra is: kezdeményezni fogják hogy az alkotmánynak és az önkormányzati törvénynek megfelelően a fővárosi képviselők visszakapják jogaikat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×