eur:
391.04
usd:
366.12
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Tárgyalássorozatot kezd Gyurcsány Ferenc

A többi között a fenntartható gazdaságpolitikáról, az államháztartási és az adóreformról egyeztet a kormányfő a 2006-os parlamenti választások másnapján megjelent kiáltványt aláíró szervezetek vezetőivel.

A többi között a fenntartható gazdaságpolitika, az államháztartási és az adóreform áll Gyurcsány Ferenc tárgyalásai középpontjában - értesült a Világgazdaság.

A lap értesülését a Joint Venture Szövetsége elnöke is megerősítette. Fekete István elmondta: a zártkörű találkozó már a harmadik ilyen munkamegbeszélés a miniszterelnökkel.

A lap úgy értesült, hogy Gyurcsány Ferenc még ebben a hónapban tárgyalásokat kezd a szakszervezetek vezetőivel, akikkel elsősorban az adórendszer változásainak kérdéseit tekintik át.

Emellett tárgyalóasztalhoz ül orvosokkal és kórházi vezetőkkel is; a találkozók középpontjában az egészségügyi biztosítási reform kérdései állnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×