eur:
391.07
usd:
367
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Olaszliszka: három vádlott közül kettő semmiről nem tud

Az olaszliszkai per eddig meghallgatott három vádlottja közül mindössze egy ismerte el, hogy részt vett az áldozat meggyilkolásában. Az ügyben nyolc embert, köztük egy nőt és két fiatalkorú férfit vádolnak különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel.

A HavariaPress jelentése szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon az ügy nyolc vádlottja közül az elsőrendű vádlott bevallotta, hogy 7-8 percen keresztül ütötte és rúgta a tiszavasvári tanárt, miután a férfi az autójával elsodorta a vádlott húgát.

A másodrendű vádlott, a lány apja azt állította, hogy semmit nem tud a bűncselekmény részleteiről, és hasonlóan vallott a harmadrendű vádlott is.

Az ügyben nyolc embert, köztük egy nőt és két fiatalkorú férfit vádolnak különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel.

Szögi Lajos tiszavasvári tanárt azután ölték meg, hogy 2006. október 15-én autójával elsodort egy, az út mellett haladó kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de nem sérült meg.

Az autós az eset után azonnal megállt, de ekkor a kislány rokonai kirángatták a járműből, és gyermekei szeme láttára kezdték ütlegelni. A férfi a bántalmazás miatt a helyszínen meghalt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×