eur:
389.38
usd:
363.66
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Összeégett holttestet találtak egy budapesti lakásban

Összeégett holttestet találtak egy budapesti lakásban. A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője szerint a Király utcában lakók már két napja füstszagot éreztek, ezért hívták ki a tűzoltókat. Molnár Péter hozzátette: a tüzet feltehetőleg dohányzás okozta, de a tragédia okait még vizsgálják.

A Király utca egyik régi bérházának második emeleti lakásában találták meg a tűzoltók az összeégett testet - számolt be az InfoRádiónak Molnár Péter, aki hozzátette: a tűz már elaludt, a szoba berendezési tárgyainak nagy része elégett.

A tűz okait a szakértők vizsgálják, de nagyon úgy tűnik, hogy a szerencsétlenül járt ember - akiről egyelőre még azt sem tudták megállapítani, nő-e vagy férfi - dohányzással okozta a tragédiát. A tűzoltóság szóvivője érdekesnek nevezte, hogy a tűz nem lánggal égett, hanem izzott.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×