eur:
388.61
usd:
360.44
bux:
68518.37
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A rendőrök megerősítették: "Vannak valakik az Erzsébet hídon"

A budapesti rendőrség hétfő reggel lezárta az Erzsébet híd járdáit egy nem engedélyezett tüntetés miatt. Rendőrök az InfoRádió helyszíni tudósítójának megerősítették: "vannak valakik a hídon".

Kordonokkal zárta le az Erzsébet híd járdáit a rendőrség, mert állítólag hétfő reggel hét és kilenc óra között hídfoglalásra készültek.

Rendőrök az InfoRádió helyszíni tudósítójának megerősítették: "vannak valakik a hídon", ám a rendfenntartók senkit sem engednek fel a hídra.

A kordonokon kívül nem látni tüntetőket, csak a sajtó képviselőit, az autóforgalom pedig zavartalan. Tafferner Éva, a BRFK szóvivője az origo.hu szerint azért zárták le a járdákat, mert két magánszemély demonstrációt jelentett be hétfő reggelre a hídra, de ezt nem engedélyezte a rendőrség. A járőrök arra vigyáznak, hogy senki ne tüntessen a tiltás ellenére.

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×