eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kivonultak az Egészségügyi Bizottság üléséről a Fidesz és a KDNP képviselői

Kivonultak az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának üléséről a Fidesz és a KNDP képviselői. Az ellenzéki politikusok azt sérelmezték, hogy nem volt idejük átnézni az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványokat.

Az Egészségügyi Bizottság fideszes alelnöke, Mikola István az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványok megvitatása előtt bejelentette: nem tudták áttanulmányozni a javaslatokat, mivel azokat csak az ülésen kapták meg.

A bizottság szocialista elnöke szerda este azt mondta: 30-40 indítvány kerül a testület elé. Kökény Mihály azután beszélt erről, hogy a kormánypártok az egészségbiztosítási reform minden kérdésében megállapodtak.

Az egészségügyi tárca szabad demokrata vezetője akkor egyebek mellett azt közölte: a vizitdíj esetében arról született megegyezés, hogy a pénztárak egészségmegőrző programon való részvételhez köthetik a díj átvállalását.

Horváth Ágnes hozzátette: az állami tulajdonból fakadó osztalékot az egészségügy fejlesztésére fordítják a pénztáraknál.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×