eur:
389.65
usd:
363.71
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Még igényelhető a diákhitel

Szeptember 17-ig meghosszabbították a diákhitel-igénylés első határidejét. A Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója közölte: akik legkésőbb a jövő hétfőn leadják kérelmüket, azok október 15-én megkaphatják a kölcsön összegét.

Õri András közleménye szerint az igényléseket a kijelölt postahivatalokban és Diákhitel Központtal együttműködő bank- és takarékszövetkezeti fiókokban kell benyújtani, és a hallgatóknak lehetőség szerint szeptember közepéig be kell iratkozniuk a tanintézetükbe.

A Diákhitel Központ kommunikációs vezetője hozzátette: akiknek már van szerződésük, azoknak nem kell új igénylést beadniuk.

Az idén nem változnak a felvehető összegek; a tanév első félévében továbbra is havi 30, 25, 21 vagy 15 ezer forintot igényelhetnek a felsőoktatásban tanulók.

A költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatók ennél többet, havi 40 ezer forintot is kérhetnek.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×