eur:
393.29
usd:
355.02
bux:
72243.41
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Rendeljen BKV-buszt telefonon!

November óta telefonon is lehet BKV buszt rendelni, igaz, csak éjszaka és csak meghatározott vonalon. A telefonszámot a 937-es és a 901-es buszok megállóiban írták ki. A járművek a Vörösvári út környékén közlekednek és igény esetén elviszik az éjszakai utast.

A telefonos rendszer a mozgáskorlátozottak közlekedési rendszerében már működik.

A 937-es és 901-es vonalának közelében telefonhívással lehet némileg más útvonalat kérni - mondta el az InfoRádióban a BKV szóvivője.

Schimmer Erzsébet közölte: ha például valaki a végállomásnál tovább szeretne utazni, akkor egy megadott telefonszámon előzetesen bejelentheti, és a busz tovább közlekedik.

Nem a járművezetőnél kell szólni, hanem a diszpécsereknek - tette hozzá a szóvivő.

Schimmer Erzsébet elmondta: a járatot 23 óra és 1:20 között lehet kérni, a busz fél kettő után jár az esetlegesen módosított útvonalon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×